Agenda

Agenda: activiteiten rond duurzaamheid

Regelmatig vinden er (online) activiteiten rond duurzaamheid plaats in Smallingerland.
Hieronder vind je de meest recente activiteiten. Heb je een activiteit die je wilt aanmelden? Mail dan naar duurzaam@smallingerland.nl.

Maandag 14 februari en woensdag 16 februari:
Online informatieavond isolatie

Wil je meer weten over isoleren? Kom dan naar de online informatieavond. Een onafhankelijke adviseur van het Duurzaam Bouwloket geeft tijdens deze avond advies over isolatiemaatregelen, materialen, belangrijke aandachtspunten en de subsidie- en financieringsmogelijkheden. Tijdens de online informatieavond heb je mogelijkheid om vragen te stellen. Schikken beide data je niet? Meld je dan evengoed aan, na afloop van de avonden ontvang je een terugkijklink.
Meer informatie en aanmelden »

donderdag 14 oktober en woensdag 3 november
Webinar ‘Energieneutraal verbouwen’

Wil je weten hoe je jouw woning kunt isoleren, zelf je energie kunt opwekken en zo je woning energieneutraal kunt maken? Volg dan het gratis webinar ‘Energieneutraal Verbouwen’ op donderdag 14 oktober of woensdag 3 november van 20.00 tot 21.00 uur. Meld je aan via: https://sa24.nl/webinar/

 

Zaterdag 30 oktober t/m vrijdag 5 november:
Duurzame Week van Smallingerland okt./nov. 2021

Zaterdag 30 oktober t/m vrijdag 5 november vindt de tweede editie van de Duurzame Week van Smallingerland plaats. De Duurzame Week zit vol activiteiten die jou als inwoner informeren over duurzaamheid en energiebesparing. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: energie, mobiliteit, circulariteit en klimaat, maar ook gezondheid en beweging zijn onderdeel van de activiteiten.

Naast dat de gemeente zelf activiteiten organiseert, staat de Duurzame Week ook open voor de activiteiten van lokale bedrijven en organisaties. Wil je als bedrijf of organisatie een activiteit bij ons aanmelden, mail dan duurzaam@smallingerland.nl

 

Contact
Gauke Boelensstraat 2
9203 RM Drachten
Tel. 0512 581234
duurzaam@smallingerland.nl

Over deze site
Disclaimer
Privacy
Cookies

Volg ons
Youtube

Duurzaam Smallingerland is een initiatief van de Gemeente Smallingerland